FAQ  (Veelgestelde vragen)

Ik heb belangstelling voor jullie koor, hoe gaat het in zijn werk?
We repeteren 1x per week, op dinsdagavond, van 20.00 – 22.00 uur, je kunt ook om informatie vragen via: info@amazinghengelo.nl

Kan ik zomaar langskomen?
Ja, je bent altijd welkom, maar als we vooraf weten dat je komt, kunnen we er voor zorgen dat iemand je welkom kan heten en je wegwijs kan maken op de repetitie. Dit kun je doorgeven via info@amazinghengelo.nl of op onze facebookpagina via de chat.

Hoe vaak repeteren we?
We repeteren 1x per week, op dinsdagavond, van 20.00 – 22.00 uur

Hoe ziet zo’n repetitie eruit?
Van iedereen wordt verwacht dat ze voor 20.00uur binnen zijn zodat we om 20.00uur kunnen beginnen. We beginnen meestal met inzingen, daarna gaan we aan de slag met het repeteren van reeds bekende nummers en het instuderen van nieuwe nummers. Tussendoor houden we een kwartier pauze. Tijdens de pauze kun je een kop thee of koffie kopen voor €1,20.

Hoe kan ik betalen?
Je betaalt per maand €17,50, vooraf. Dit kan door het bedrag over te maken. Je kunt ook een automatische betaling bij je eigen bank instellen. We betalen het hele jaar door, ook tijdens de (school) vakanties, dus 12 x per jaar.

Is er ook een inschrijfgeld?
Nee, wij hanteren geen inschrijfgeld, mocht je al eerder zijn ingeschreven en wil je opnieuw als lid ingeschreven worden? dan hanteren wij een bedrag van €10,00 administratiekosten.

Hoeveel kost een lidmaatschap?
Zingen bij AmaZing Hengelo – Ladies Choir kost € 17,50- per maand. We repeteren niet in de (basisschool)zomervakantie en tussen kerst en oud en nieuw. Je betaalt per maand, vooraf. Dit kan door het bedrag over te maken. Je kunt ook een automatische betaling bij je eigen bank instellen.

Wanneer is er vakantie?
We repeteren niet in de (basisschool)zomervakantie en tussen kerst en oud en nieuw (kerstvakantie).

Zingen we van papier of uit ons hoofd?
We zijn een popkoor, we repeteren om nummers in te studeren, waarmee we gaan optreden. We willen de optredens zonder bladmuziek doen.
Tijdens de repetities leren we de liedjes uiteraard van de bladmuziek, maar we verwachten wel van je dat je zelf thuis oefent en zo de teksten zo snel mogelijk uit je hoofd kent.

Hoe vaak treedt AmaZing Hengelo – Ladies Choir op?
We treden meerdere keren per jaar op, op o.a. korenfestivals.